搜索

[东莞] 廣州仔6.1常平游天賦國際【穩左個癡情妹】

6.1早上, 睇到光頭陳post左一張999同埋988既相,好騷好有味道,引起左上去既衝動,即打俾光頭陳問999或者988有冇返,光頭陳話有返問我要唔要留牌, 我話唔駛,去到先,. 始終未一齊玩過,唔知大家口味係唔係差唔多,去到如果去緊鐘, 最多去食飯等落鐘睇下.
等待放工期間,今日一決去試下, 先打俾光頭陳訂房, 我話坐19:12火車, 佢話安排公司車19:45火車站麥記門口等我, YEAH, 慳返的士錢.
去到麥記門口,見到架車準時到達唔駛等,抵讚 !! 上到X樓見到光頭陳幾老實.可能頭先架車好準時唔駛等,對佢第一印象已經加晒分.佢帶我到T台房揀囡,間房唔算大,不過仲好可以近D睇清楚D,經理先解釋消費,房費500、600、650、700、800、900 囡囡no.599以下500$500, 600字頭$600, 8字頭$650, 6字頭$600, ····成間房連埋我13個客就開始行show, 由650開始睇起,有20個左右,質素都唔差,好平均,你會有心機慢慢去揀, 唔會睇一眼以經唔想揀嗰隻,經理問我鍾意咩類型, 我話梗係要靚女要服務好啦, 佢介紹一個650既,話呢個波唔大,不過好聽教聽話,個囡囡睇落幾順眼,就留住先, 近睇囡囡好瘦,斯文怕醜樣,無意中睇到佢手腕上有道疤痕,好明顯係割脈自殺做成既, 同呢個外表斯文怕醜囡囡格格不入, 令我對呢個囡囡有一種特別又好奇既感覺.已經決定揀佢, 當然梗係睇埋show先. 跟住到500既一個一個行出場, 嘩! 好多女呀,行極都仲有, 應該有50個左右, 個個都短褲長腿,, 而且質素平均都好高,呢個又得,嗰個又得,如果唔係已經決定左,要係呢個揀一個, 真個唔個點揀,其中見到滴相中人#988,豐滿形,唔啱我,不過佢成日同台下D客單晒眼,應該好玩得, 我同經理講:你地都幾多女wor, 經理話星期6比較忙上班的多80個左右…….諗住入房啦, 經理話仲有600既未睇,睇埋先啦, 抵讚! 600既大約有6,7個,見到616樣幾得,身形一流,有波, 再見到680仲靚, 身形fit到爆, 可惜今晚我唔得閒,下次一定會再來搵你.
入到房除衫後,囡囡主動錫埋黎,由胸到頸,耳,面咀,由開始時既溫柔到後來既激情, 主動伸脷車過黎, 我亦都不由自主地配合,到佢個口向移動, 我示意沖涼先,浴室有一張我至愛既恒溫水床, 我曾經試過去係張水床線左落地下, 所以放係地下既吹氣水床玩起上黎會囡囡唔系好方便.呢滴好。一輪清洗服務後, 囡囡就吹奏, 吹功唔係高級,但係就好落力,盡量將我細佬入到最深, 佢越吹越快,經過一輪衝刺,終於爆了..
返去床上面中場休息, 傾下呢樣傾下嗰樣, 我指住佢手上既疤痕問佢:為什麼那麼傻, 佢低頭苦笑話:不小心. 聽到佢咁講,我當然唔會追問落去, 我輕輕摸一摸佢隻手話: 以後要小心一點,不要再那麼那樣了, 佢抬起頭一個微笑話: 知道了…佢要幫我做服務,我話唔駛,佢話唔好,我就話肚餓要食野先, 食完個麵之後,佢話做服務啦, 我又話食支煙先, 食完支煙我已經冇咩藉口, 唯有趴低. 一輛好深入既毒龍鑽, 我話:可以啦. 佢冇理我.繼續鑽, 再過多一陣我又話: 可以啦, 佢又冇理我, 我放棄了,由得佢自由發揮, 過多幾陣之後,終於鑽完.可以轉身,
跟住當然又係吹奏時間, 佢吹得好落力,打橫打直,盡量深入, feel到佢係好想令到你覺得舒服, 佢冇停既意思, 我主動帶套進入, 全個做愛過程佢捉得我好實合埋眼,由最初細細聱呻吟, 到後來越叫越大聲,………….………..完事了. 我自已除套, 佢突然間張開口含住我細佬幫我吹事後簫, 吹左一陣之後, 我話: 可以啦, 佢冇停,再過一陣,細佬已經軟到冇得再軟既地步,我唯有隔硬抽出黎, 係嗰一刻我除左細佬感覺溫暖, 內心感覺更溫暖, 一個囡囡為左要做服務而幫你做服務, 同一個囡囡真心想令你舒服而幫你做服務, 感覺係差好遠……………………….
………..
落鐘後光頭陳已幫我叫左車返火車站, 又要讚!! 去到停車場, 見到一架金朗既車,原來成車都係女, D女一個一個落車, 有成10,天呀,個個都係短褲仔,青春無敵,樣又得,睇到我O晒咀, D女望住我個O咀樣係咁笑,如果我後生10,肯定即刻捉一個返上房.原來而家金朗同匯華係同一個老細, D女會兩邊走. 唔怪得咁多女, 短時間內一定要再去多次. 我就全呢架金朗車返火車站1 w4 R2 q0 z, \) u1 @. O- \& ~

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
这是谁拍的照片?
' d' e$ o, S; R3 l/ c: E
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
广州仔梗系要支持,顶下你帖
波大腰细翘臀,值得一搞!
波大腰细翘臀,值得一搞!
礼貌回复,看隐藏内容。哥顶的不是贴子,是寂寞。
双飞么?后面有人拍照?
貌似唔错哦身材
去找一下
妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊妹子漂亮,不错啊
广州的支持下······
咁落力的妹纸都是第一次听到
ggghhhhjjhfffr
最新图文