搜索

[东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎

/ O+ i4 ]4 s' A                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)
6 w$ [! I; r( y2 B% P, K  |
' g; V8 h$ B8 H" Z% Q0 L     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。
. P( P+ {( t- B  K: F- E! u" O
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。
可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。1 B: u3 P( k$ [  g* d- n4 r
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。8 W' c2 Y" G5 J% b$ _
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。
2 I3 C2 v% L0 X' T! @
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。
8 I1 ~2 ?+ x3 D& C# `    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?4 }$ B& z# L; `3 s5 t5 w- c, ]
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! k. M: Y0 e: h9 K3 [. A5 ]1 B

, y1 m  U' B3 Y6 I0 e5 s5 u! Z
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)
) j  s3 h# J/ _9 |9 [* U# N5 n- D1 a4 j环    境:90(互动房间够晒大,充气水床垫,可惜无岛国AV观摩欣赏)% x, D+ [0 s5 ~. r
样    貌:83(23岁,湖北妹,下巴尖尖,唔系好靓果只,但绝对顺眼)
+ ]& n2 R3 z( m身    材:79(156cm,皮肤滑算白,整体好平均)  J' V7 V3 p+ p: V0 p
态    度:95(第2Q做到落钟为止,好顺得人,你想点就点,健谈)
+ Q, D+ x# F8 ^. \4 z吹    功:80(KJ唔会用手CHOP你JJ,无齿感,DL时间稍微短)
6 u8 L# O$ N3 i; q9 G性器官:85(RT要锡吓先突出,B杯竹笋型好弹手,B紧阴部唔粉唔黑)
, _* K* \! s- G8 J& \性技巧:88(尤其擅长骑术,第2Q完全系距搞BL)
( Y/ R0 G  C. G% F  b0 a" w性反应:90(叫床声真,2Q都系水份充足,唔似其他JS要加润滑剂)

# D& W2 p7 A& s
- N) K* A+ T6 z3 N! [- b平均分:86.25(比较满意)
& r( _4 }0 `+ j
! B4 o8 @% W9 l  z$ W5 F& K去片啦!% d+ M( ]" L- w: |* A2 u. L7 R
: w7 Z; h6 }9 R0 {) N& O6 w
更多精彩,回复睇另外15张图,多谢阿ben赞助内外景图和568号JS图。: }7 a; a2 G) @7 U4 t; {
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

~% G  W% \4 P0 q, C8 J! D1 M$ E" O- I1 R

4 B3 z$ u; K9 I. e' a7 t/ P" `1 j: @0 ]

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

哈哈,估唔到响尼边见到你。  发表于 2013-3-2 14:56
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
2 U  s6 W" Q' u2 U1 b8 v
1.岸尚水堂       地铁南洲站B出口对面或C2出口 369元一次KB 469元两次KB 早班:128(红牌)、8(13509288459)、16、18、75、90、92(深喉是亮点13724850093)、118、186、199;夜班:123;不确定早班及夜班:1、10、20、28(13826157236)、30、56、62、69、80、82(13428892738)、102、103、111、138(长腿)、160、168; 郭总经理:18925141444 2海之洲   南洲北路 半套 475元两次KB 小蒋:18320169103 连美怡:15818898574 罗部:15818199522 刘小莉:13512727993 郭经理: 18819219875 邓部长:15986321734 微信:hzz15920865557 夜班:953(尝试)、356;早班:326、331(翻版林志玲)、992;不确定早班及夜班:930、308、377、360(吹功了得)、906、907; 3.HD水疗  白云大道体育馆北门 半套338元 COCO:13711493838 4.粤明  东晓南 半套 三百几 龙部:13503080211 不确定早班及夜班:3(红牌)、9、23、28、31、32、36、38、66、69、81(红牌)、91、96、99、101(红牌)、102、108、121、128、161(吹功一流)、169、186、299; 5.永泰国交天池   永泰地铁站A出口 半套338元 13808829607 不确定早班及夜班:668、172(提前一两个月预约) 6.威尼斯水汇   黄边地铁站附近 半套369元 胡经理:15088070017 不确定早班及夜班:11、21、109 7.夏威夷国际水汇   白云区三九脑科医院旁 半套398元.419元 陆  芳:15013301402 唐  佩:15013301565 8金日   江泰路地铁站B1出口 半套  298半套 不确定早班及夜班:239、268(大红牌) 9.尚景(蓝柏湾)    三元里岗贝路 全套468元 黄部: 18588590809 不确定早班及夜班:388、390、818 10.水伊方  珠江泳场7天 全套578元 黄部:13016019988 罗部:13539859050 去前要预约198、138、50、82、66、128、121 11.银星  宝岗地铁站旁影院小路进入 全套468元 13533533778 早班:18、66、12、55、56;夜班:28、26、7、1、6、20、31、36、63、65、83、89、95、96… 12 .大汉   林和西横路63号新天希尔顿酒店旁边的7天连锁二楼 全套468一枪  .568两枪 87568879 不确定早班及夜班:90 13.东海     海珠区石榴岗 半套360元 不确定早班及夜班:80(红牌中的红牌)、92、9、22、66、100、10(红牌)17 14.凤阳   海珠区江泰路 全套410元 雅琪:13512716842 不确定早班及夜班::858(韩式红牌)、838(韩式红牌)、810(韩式红牌)、38 15千豪酒店    江夏 全套 微信及手机:13593745274 不确定早班及夜班:109 16.新乐轩   赤岗(卷烟厂附近) 全套468一枪 李部长13642745443 田部长:13268287287; 早班:91;夜班:22、99; 17.盈泰   海珠区聚德花苑附近 全套528元、698元 钟部:13288496842 罗部:13202099866 早班:163;不确定早班及夜班:18、86、868; 18.月都城     金沙洲 全套438元 张部:13802515236 预约才有服务,不确定早班及夜班:1、32、50 19.足安堂    宝业路 全套268元 不确定早班及夜班:138、168 20.金丝    东风东路丝绸大厦 全套515元 刘部长: 18620806164 只做熟客 21.雅乐淘越华路广州大厦5楼 全裸飞机 22.育泉 较场西 飞机318元 莲部或顾部:13650841317 不确定早班及夜班:55、65、68、82、88、97、99、100、101、116、122、126、130、138、160、162、168、180、182、188、190、191、196、198、212、262;红牌:160、233、268;黑牌:299;晚上6点及8点走秀,可以记号码。 23.玉清池水疗    农林下路新裕大夏3楼 飞机328元 小  敏:13533955367 报2790介绍;不确定早班及夜班:180(推荐)、228、236、266 24.金诗玛水疗    广州大道北怡新路125号  梅花园B出口 飞机338元 张经理:18218224206 25.客家王    广州大道北正佳酒店旁 半套338元 张  琳:13611474422 26.王子休闲会所    大石人人乐超市旁 半套388元 部长:13326401621 199(红牌13119532698)、189、115、109、112 27.新广北国际水会  齐富路易恩廷酒店4楼(葡京酒吧楼上) 全套415元 许部:15013035093 28、30、43、66、6、62 29.画廊SPA     寺右新马路长城酒店5楼 飞机330元 田经理:13826473846 102、138打算
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐

* Q( l* E, o, Z本版积分规则参与/回复主题        . m  O' V, q7 ~, B" |9 ]
收藏本站开启辅助访问
4 N8 {, W+ D$ z+ I3 i* \
. N) g" P9 u; |5 @( d  Z& T" x
/ U+ \5 ]( V; \4 x. Z! C% X8 M
+ Y3 {& T. [; V0 Z% h1 b; i
* a% n! D5 M0 q) ]7 j& M, |3 y
; N( s2 [5 _: R5 E! F: \6 Z5 q; h7 _: o
% h7 w/ s6 n3 @* o+ G$ u1 T/ k

: J7 |$ k$ J( @' [5 i
0 B& J2 p- J5 C
9 R# E) q- H( |; ?4 _
% e! t4 ^% q7 @
2 ?5 _2 m3 z1 f9 h. F: a2 a  j  a4 ^& C# a9 Z2 X$ D

, E; g& g  @& A% D
7 S% Q, g5 J0 ~+ Y9 K! w
- u( N% r% B2 R* T, _+ O, A2 [' o/ N$ C$ Q& {9 _

, c  l* m; _1 E9 k* O0 j, U% A. {" }" [8 r% X' ]. S3 I+ \' J6 h
9 A8 \3 ?6 m# B! o0 [
5 [& H+ e1 W0 A, b
) F. w$ X* d/ M; m

& W  }/ }; m* o4 T9 {' G
. q: f6 g5 [; K6 h
7 A2 t+ t: N! e' a, S5 f9 {3 d5 W8 V2 k; I1 P% H5 [+ G

A9 i: L9 {2 i( o8 t
. c3 b, [+ z& w8 A
" n* r; J( k2 J* ~1 G$ W' l1 K  p4 x6 H
# g/ _8 G+ E' I+ I9 P
$ T+ C9 P+ r# y6 q7 A8 ?6 D
4 I6 h6 t3 S3 G& K6 v6 h+ l/ a) _

1 d* r0 y5 T3 B) Z  r) C! Q7 G+ u
& g# a. O7 N9 {! Z, S2 c$ C( ~. U5 ^0 D+ z8 l; E

' S9 y5 {( x# J# g+ L$ l2 U5 W7 U* X( T# F( K4 i

6 y# N1 Z5 p$ }% W5 t7 r& Z! ]2 W5 o( A" F

- \# x( ?; _; ~/ Y) `8 u# U& z+ a& Z
4 E* u& [$ a' S- u- a" }7 w
; ^( G' c8 `0 n- E2 N' @0 ~
, Z/ A: i' t9 S
7 J* n' r9 r6 v8 B6 O9 e

7 o" {0 a' y, G- a$ g试水者 在线 |我的 |设置 |消息 |提醒 |退出- C" M/ d6 I4 j( A+ A. C% h
3 z: q9 ]# w% y& I2 Z. G快捷导航' }, }" G% M8 I" S0 v7 E" y
首页蒲点资讯交流▼体验▼靓照交友管理( n8 |$ q# a5 d$ q4 L* H
7 v2 J( R# Z0 \# q4 c# n8 ]

" `! @7 @5 ]4 ?7 U. @) D. f- V
1 B* T- d" E( X: W, I9 X: P
; r+ |3 u5 @1 N5 A' n5 N$ R$ W- ?) k( k3 v

4 y  w* o7 o( o& D5 {/ K6 P9 f
" Q3 f6 ?- T% j- S" A6 O( v, m1 e
2 n2 m1 M8 y6 j; K; |$ N& f; I3 x
/ y% B3 p$ n  g8 H/ N

2 l9 V3 [$ ^- Z$ |" J
& s- Z2 ^( a9 x3 j8 F4 @% `7 ~4 Y+ Y* ]. i$ V: a
- U! d1 m! R' r4 [

3 J* `9 W! q2 M8 r# k( S
- u" i3 z3 C4 D- s4 K3 N
4 g% O6 y/ \1 [$ b. B, y' e3 A2 R* d7 b1 ^3 m" b

& W/ j+ m+ {! p/ R4 V9 v: X0 Z9 \1 _0 G. n; x6 s

, }8 j0 I( e( d" m4 }8 F
# c. a' n# x# ]3 m! H9 n5 p
) l/ _5 E" i: g, V& i4 J
! l9 @5 g/ ]$ ^3 Y
2 S/ E7 \9 `+ b  _# Y7 |7 f  {1 j# t& {! v- l' y9 M1 \. I% J3 t5 A

* T$ j7 a4 g8 [& Q; n- F7 I& ?( s; u4 B( \; D5 E: h

2 p2 F' [- q0 K# i& Y! Z# N* c! n
1 W$ I0 p) S. \1 O2 p! T) D. W2 \& j: J3 p

- g$ z$ A' S: r1 U
- A3 l) s) [/ b! `) S' k& Q& S: U) I( D4 `! J, ]& f8 U
; V1 t/ N! S1 F4 F
8 ?& y6 q4 p6 }% {& ]6 z" w1 }% ]
( u5 o9 Z# B/ K/ e7 Y2 b
/ ^1 g; j0 l( m! O4 p/ I
8 L+ |1 R5 S$ p+ [

+ q/ [9 \7 ~/ l5 j/ [9 k  x9 E2 n0 K( Y/ H$ Y
% O, P8 s+ z5 q6 c

3 n3 X3 I6 |# w% {2 u; U9 c$ v& {. G7 e; ?- d' E' ~

3 M/ B) z8 b4 _9 a( I* R2 s2 R" R/ G2 N2 N9 P) q5 |! K

: u: o$ l: |7 p4 c+ M" E. _
# j" `0 s8 |) l
) b' q, B6 u, f
* K9 \3 e$ W' a& z9 ~4 w
( a2 C; d' N% n6 U4 A6 ]% T7 k# N  c9 e! S' F

4 z% ~0 t* T  W) P$ ~: w! u
& o' U; s5 U5 L5 L9 \$ p
: L1 f2 x# ^) o# |' ]( w6 r3 g" c7 ?, j4 g

6 P- E9 Y& u+ W* E
  ~! E/ F6 T1 R
0 s: y( U0 u2 o' g! V8 y) F7 o3 _" q" P7 P4 N! g
* N; e, w5 u0 e1 @' b- k; d
5 `1 `" }% D# l! y" w3 ?

( v% N# K/ V" l6 a. Z" r, m' A
& C3 D! T, q7 i( b: w) L4 t1 w' @0 w4 |" v2 c0 \
! p7 U& Z8 Q1 f) Y6 S# Q5 i

) g7 }8 w  w; w6 H/ K5 p& r( s1 d" e& ~

9 c& x6 |" D, Y% B/ r" R& G& l
  L& q* t# r2 Y7 o' I
) O" h8 r7 ]' ?6 \) ^) S$ L1 \0 [0 m/ p4 ?. E, z( _8 {/ N: b

$ E- I* S; R1 l4 `1 a: ]% G- y5 @7 B0 s- i! S3 R8 x8 F

. V* p( F2 h+ H5 q1 I2 d/ O# \# j
9 b4 A& t- `0 c% O% |) `. C- J" H
7 }. g% z& m+ ?, u( D) E9 h, l( G3 I% M2 L2 H( K& V7 H/ B" [$ p6 L
% k" p" i/ ~) o- h' ?* e5 |
9 Z) P+ C' V/ f6 s
请输入搜索内容& u$ c! i( K' |8 E
  }9 F. i0 u) z, O" T6 \) v3 ^搜索        5 n2 X, E, @/ Q  }/ s
»首页›广州桑拿论坛›体验点评›tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志 ...
# B* u5 d+ [% B  Y9 p12345678910... 512 L/ f" L' `1 y* N0 z& \3 ]* n
0 t& i0 W) ~0 ?$ o / 51 页下一页
: }* `9 [0 C4 J% _返回列表发新帖回复! K/ d0 P+ _1 j' g9 f/ J/ o- k: q3 w
5 T3 @. j2 N$ O1 h0 D打印 上一主题 下一主题 [东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎     [复制链接]; U- v8 ^5 g+ S3 m  {
tsl0 s. r! z/ t8 K
1 o/ |' I( ~5 b- C) n& b: t! d
2% q/ V# U+ M; j8 f% e2 D
主题        ' ~: t" L/ \. w1 o
154 Z! m  \& R' e- E: `6 ^, f; E! F
$ V2 D) F, ]4 {274# C$ {8 S* b" Q, ?2 @6 v( N; B( G* c
注册会员1 t" [# n" T) q/ ^
积分2740 q  |0 n( ~8 O' X# d$ i% F
发消息       
. f) d4 A$ W% E7 ~( I电梯直达  k/ x6 O' f. G1 {: o1 w. Q; g/ R' |
跳转到指定楼层 1#
8 v4 L0 Q, ], o/ s6 F 发表于 2013-2-25 14:47:51 | 只看该作者 回帖奖励  U( {1 i% Z6 P7 s
本帖最后由 tsl 于 2013-7-10 16:41 编辑; ^; j5 \4 d+ G: I# K9 k  K) U
7 J1 k# V: X. v1 \' G! c( z- A# i
+ l% q. P7 [0 e9 |
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)
) D9 {' z% @$ G) x+ ]2 |" z2 J& H, u! l
     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。
7 O+ }# K0 X! N    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
  i8 Q$ i1 K; z+ e& o+ {# Y( V% w    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。
* G# N% j; a  D9 S/ J3 A    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。6 c1 v( V# |9 J1 u) }" J+ m
3 h1 e5 W: H' N- J3 M5 Z    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。
  k. f& _$ L& M2 X$ m$ a* h& k( m8 v    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?
& Q( n, @+ c/ j                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! t/ |. S. |2 P& W
. h9 i( E3 z. C) n; D  V; T. ^$ Q4 @' v  Z3 c) M5 U) \7 ^( v6 Y7 i! A' V9 `
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)0 d5 u% a+ I9 K; f9 c5 H
环    境:
沙发梗系自己坐
不错,谢谢分享。。。。
不错 不错 楼主辛苦
谢谢楼主分享!!
幸福
感谢楼主分享。。。。。。
不住伸手抓去,
不顶不行啊 实在是人才
thank you very much!
本聊的DD,
亲密无间正常举行亲密无间正常举行
真不错
fvjdhfjffkj
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
教育厅的模式
这个很不错啊
,隔离又见到汇美,都系唔过去啦
最新图文