标题: 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩 [打印本页]

作者: p神    时间: 2013-4-22 18:28
标题: 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩
寻日过去熊猫间场、啱好撞睇到熊猫场搞舞花街活动、CHING好多、所谓人山人海!& @1 E$ _3 V" M
讲真我唔系好钟意呢滴场合,有滴不习惯……8 y. C& O& ]5 F! C2 h( @
熊猫带我系最少客人既地方角度睇!我既视觉范围可以睇到十几条囡8 Y2 W1 `- L0 y5 D2 }
难以下手,熊猫推荐一条風騷之王NO.833、系既無錯,都未入房見面就摸摸我細佬6 e4 b3 i7 Z$ |5 T$ x9 e' j' }' [3 n
可惜就系生的一般,睇起身都幾后生!我想熊貓既然敢大膽介紹應該服務無錯吧!
  R* r8 o! T6 q7 |* D* k 唉…算啦,反正唔想去争,而且熊猫又系甘樣個樣介紹點樣好。试下啦!5 a, T. V% T, a

7 i3 {# F9 k% n- D9 T. R6 ^囡囡带我入房,呵呵呵!过程果然疯狂,难道呢个就系传说中既風騷大王
0 v! |8 l2 X2 E9 g- M: E6 ]; U2 u 一流程IOS服务都好好服务!前後都一齊沖涼, 沖涼用對波磨晒全身真係好正,
% C( u6 y1 S# V上床吹簫食旦瀨袋底做到足, 上套到我發威, 小到佢面紅氣喘, 叫聲不絕, 4 _* X4 r6 Y8 y3 o
到最尾佢仲狼過我, 反壓我主動騎上黎, 騎到自己個身拗晒後, 揸住佢對野比佢坐爆左$ Z! s# W' H3 Z4 x6 Z" `( }
呢次…囡囡搞到我真系服佐
1 P# o# k5 `7 c, Y4 w( K+ R 活動期間拍到滴相片,分享下俾大家欣賞一下!!!!

$ s+ v: d& D: E4 U1 n1 F8 q( O7 y/ ~" w2 f; k" e4 H
[attach]52693[/attach]' Y/ `# L; z3 \5 \1 z0 u
# G. c! y4 ?) q3 Q
[attach]52690[/attach]
/ K, f+ P# s! W( c! B: o  r$ N4 i6 c' Y  T* k
[attach]52689[/attach]
7 K2 i4 u' P3 m: R2 c+ y  h+ R9 k2 X0 x5 U. |; k; p2 N
[attach]52688[/attach]; s( W6 Q8 c4 F, L$ h
2 f# l1 F  [# K$ y( K/ i, V8 s* O) s
[attach]52687[/attach]' f7 k1 d3 C$ M6 s- N' U" ~. {

作者: vodafone804    时间: 2013-4-22 23:29
谢谢楼主分享
作者: 澳洲袋鼠    时间: 2013-4-23 00:45
尼玛,看不懂
作者: 116    时间: 2013-4-23 13:19
感觉囡囡样貌一般,多谢分享
作者: a87811017    时间: 2013-4-29 00:27
几风骚喔

欢迎光临 (http://www.yuepy7.com/) Powered by Discuz! X3.2